Snart så.

Ja snart blir det lite ordning på uteträningen också, min wattmätare skickades från Tyskland i onsdags. Så borde ha den här i början på nästa vecka :-) Ska bli skoj att köra med den och få lite siffror från träningen ute också, även från racen. Den väger bara 20g extra så det kan jag leva med, kan ju vara bra med koll på watten under vissa delar av loppen. Men från tävlingarna är det mest för att kunna analysera efteråt, se vad som behövs tränas mm.
Även på mina träningsrace mot mig själv kommer den vara skitbra, då får man en motståndare liksom. Tror det blir riktigt bra för min träning detta :-)
Visst den visar bara watten från vänster ben, men är ju alltid mitt vänstra ben så det duger bra!!

På dagens pass hade den varit bra att ha tex, körde sweetspot i 38km. Skulle vart intressant att se vilken watt det innebär ute.. Men nästa helg får jag se, men då blir det minst 60km tempo. För då är det ju en tuff träningsvecka, och nu en lugn :-)
Kommer nästa helg att försöka simulera att jag kör ett långlopp, typ Kolmårdsbiken som är då. Tror inte stigarna hunnit tina fram, men grusvägarna lär vara rätt sugande då... Att då ha wattmätaren och kunna ha som mål att ha en viss snittwatt som man vet krävs på loppen, ja det underlättar nog den typen av träning. För annars är det lätt att bli lite bekväm när man tränar själv...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Efter VM..

Typiskt Zwift...

VM på Zwift